Címlap

Egyetem TV

UD Studyversity
A DE hallgatói applikációja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

10 Jun
A Debreceni Egyetem Közművelődési Titkárság szervezésében Komiszár János Csokonai- és Holló László díjas festőművész, művészeti író képeiből nyílik kiállítás az Élettudományi Galériában.
09 Jun
Az AcousteriA zenekar ad koncertet június 9-én, pénteken a Debreceni Egyetem Közművelődési Titkárság szervezésében a DE Zeneművészeti Kar 16-os termében.
09 Jun
Ifjú tehetségek munkáit mutatják be a DEENK Műszaki Könyvtárában péntektől. A kiállított műveket egy hónapon keresztül lehet majd megtekinteni.
09 Jun
Az Igazságügyi Minisztérium programja keretében rendezi meg a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar a XVIII. Debreceni Doktorandusz Konferenciát.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.