Címlap

Hibabejelentés

Kedves Látogató!  Amennyiben valamilyen hibás adatot lát a weboldalon, vagy valamilyen rendellenes működést tapasztal, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével jelezze azt a részünkre.

Hibabejelentő adatai
Üzenet szövege

Kérjük, részletesen írja le, hogy a weblap mely pontján (melyik menüpont, melyik aloldal) vagy mely alkalmazásban (e-szervezet, e-egyetem stb.) tapasztalja a hibát.

Nem vagyok robot
A feladat megoldásával igazolhatja, hogy Ön valós személy.
Image CAPTCHA
Kérem gépelje be a fent látható karaktereket! Ügyeljen a kis és nagybetűkre!

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.