Címlap

Egyetem TV

UD Studyversity
A DE hallgatói applikációja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

24 Mar
Miért kellett a Habsburgoknak az örökösödés pontos szabályozása? – 300 éves a Pragmatica Sanctio címmel Barta János (professor emeritus, DE BTK Történelmi Intézet) tart előadást a Szenior Egyetemen.
24 Mar
A tűzvédelemmel kapcsolatos szakmai napot és konferenciát tartanak a Debreceni Egyetem Műszaki Karán.
23 Mar
Az ismeretlen Rossini – Francesca Provvisionato – ének, Boda Balázs – zongora hangversenye.
23 Mar
A Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat következő koncertjén Az ismeretlen Rossini című előadást hallgathatják meg az érdeklődők.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.