Címlap

Dolgozói DErbi – „Értünk, Nekünk, Velünk!”

Több ezer ember tölti munkával hétköznapjait a Debreceni Egyetem Campusain, ahol a gördülékeny munka, az intézmény jó hírnevének kialakítása és megőrzése nem valósulna meg dolgozóink szakértelme, elhivatottsága nélkül. Szeretnénk, ha munkatársaink az Egyetemet nem csak munkahelyüknek tekintenék, hanem egy olyan közösségnek, amelynek tagjaival jó együtt lenni, egész életre szóló élményeket szerezhetnek, hosszú barátságokat köthetnek. A családbarát szellemiség jegyében arra törekszünk, hogy munkavállalóinknak a munkaidőn túl olyan alkalmakat is teremtsünk, ahol a kikapcsolódásé, a feltöltődésé, a közvetlenebb kapcsolatépítésé a főszerep.

Ennek szellemiségében szervezzük meg évről évre a Dolgozói DErbit - a Debreceni Egyetem Dolgozói Napját. Ezen a napon a munka helyett színes programkavalkád garantálja az elfoglaltságot a legkisebbeknek és a felnőtteknek egyaránt: főzőverseny, sportprogramok, kézműves kuckó, ugrálóvár, mászófal, koncertek szórakoztatják a közönséget és sok-sok egyéb közösségi élmény, amit a DErbi nyújt polgárainknak. A több mint 5500 fős rendezvényen a szórakoztatás mellett az integrált intézményben dolgozók közötti kapcsolatépítésen keresztül az egyetemi öntudat életre hívása a célja.

Frissítés dátuma: 2021.01.26.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.