Címlap

HALL

A Nagyerdő szívében, a 2014-ben felújított Nagyerdei Stadion lelátói alatt található – HALL nevet viselő – multifunkciós tér egyedülálló kulturális, művelődési és üzleti lehetőségeket kínál közel 2000 négyzetméter területen. A HALL legfontosabb ismérve, hogy a tervezés pillanatától a multifunkcionaliás jelleg kialakítására fektették a hangsúlyt, amit a 21. századi modern technológiák alkalmazásával valósítottak meg.

A HALL a Campus Fesztivál legnagyobb fedett rendezvényhelyszíneként debütált 2015 júliusában, a nemzetközi sztárfellépők és a legsikeresebb hazai zenekarok igényeinek is kiválóan megfelelve. Szeptembertől számos sikeres, több ezer főt vonzó koncertek helyszíneként tarthatjuk számon. 2015 szeptemberétől az ország legnagyobb egyetemi bulisorozata, a CAMPUS Party költözött át a Lovardából a HALL-ba, tovább erősítve a már tíz éve felépített brand hírnevét. Az elmúlt egy évben közel 50.000 látogatót – főként egyetemistákat – vonzott a rendezvény. A HALL számos egyetemi program helyszínéül szolgál. Az egyik legnagyobb volumenű rendezvény a Debreceni Egyetemi Napok, az a – már hagyománynak számító – három napos rendezvény, amelyet minden év októberében rendeznek meg szintén az ország legnagyobb klubjába költözött át 2015-ben, a Medikus héttel karöltve.

Facebook

Frissítés dátuma: 2017.09.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.