Események

17 Apr
A Debreceni Egyetem Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet dupla rendezvényre várja április 17-én, szerdán az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Learning Centerbe.
17 Apr
A Debreceni Egyetem Informatikai Kara április 17-én és 18-án immár 29. alkalommal rendezi meg az Informatikai Szakmai Napokat a Kassai úti campuson.
17 Apr
Karrier és CV-tanácsadással, állás-, valamint szakmai gyakorlati helyekkel, külföldi ösztöndíj lehetőségekkel várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Állásbörze és karriernap rendezvénye.
16 Apr
A sportmarketing szerepe és jelentősége a sportturizmusban és a sportrendezvényeken, sportmarketing és sportturizmus jelentősége a futballban, a legismertebb hazai és külföldi sportturisztikai események, egyebek mellett ezekről a témákról hallhatnak a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" című előadás-sorozat következő rendezvényén.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.