Címlap

Kisvárdai KFKK

A közösségi felsőoktatási képzési központ a felsőoktatási intézmény székhelyén kívül működő, felsőoktatási intézménynek nem minősülő szervezete, amely a felsőoktatási intézmény és annak hallgatói számára biztosítja a felsőoktatási oktatási alaptevékenység feltételeit.

Intézményünk sikeresen működő képzésinek indításával és oktatóinak közreműködésével azt a versenyképes tudást nyújtja Kisvárda és a régió fiataljai számára, melynek elsajátításával számukra a helyben maradás és a tudásgazdaságban való magas színvonalú teljesítés lehetőségét biztosítja. 2016 szeptemberétől kezdte meg működését a Kisvárdai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ, ahol a Gazdálkodástudományi Kar gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzést, turizmus-vendéglátás felsőoktatási szakképzést és alapszakot, vidékfejlesztési agrármérnöki alapszakot, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar mezőgazdasági mérnöki alapszakot kínál.

 

Frissítés dátuma: 2021.03.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.