Címlap

Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferencia Központ

A Kassai úti egyetemi campus területén található – huszárlovardából 1999-ben átalakított – Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferencia Központ Debrecenben egyedülálló módon, közel 3.000 m2-en kínál kulturált művelődési és szórakozási lehetőséget. A létesítmény multifunkcionális jellegénél fogva teljes körű szolgáltatást nyújt. A beépített hang- és fénytechnikai berendezések kiválóan megfelelnek koncertek, bálok, esküvők, színpadi előadások, bemutatók, kiállítások vagy konferenciák lebonyolítására. Debrecen egyik meghatározó rendezvényközpontja a fiatalabb és az idősebb generációknak egyaránt alternatívát kínál a minőségi szórakozási lehetőségekre.

A Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferencia Központ a kezdetektől helyszínt biztosít különböző műfajú koncertek számára. Legyen szó pop, rock, pop-rock, hip-hop vagy elektronikus koncertzenekarról, a városi lakosság, a Debrecen vonzáskörzetében élők, a turisták, a gimnazisták vagy az egyetemisták hónapról hónapra megtalálják az ízlésüknek megfelelő koncerteket/műfajokat. A Hallgatói Önkormányzatok által szervezett Campus Majális vagy a Campus Szüret szintén több ezer debreceni egyetemistát vár minden évben a Lovardában, de a felsorolásból a város legnagyobb Halloweeni bulija sem hagyható ki, amely főleg külföldi, de Debrecenben tanuló egyetemistákat szólít meg, viszont bárki részt vehet a rendezvényen, aki érdeklődik a halloweeni szokások iránt.

A Lovarda a fent említett rendezvények mellett havonta színházi előadásokkal, pódium beszélgetésekkel, dumaszínházzal, konferenciákkal, iskolai vagy óvodai rendezvényekkel várja az érdeklődőket.

Facebook

Frissítés dátuma: 2017.09.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.