Címlap

Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészség

- ahol az idő nem csak eltelik, hanem megtelik!

Az egyetemi lelkészség feladata, hogy újra és újra megtalálja azokat a mozzanatokat és területeket, ahol be lehet lépni abba a dinamikusan fejlődő valóságba, amely egy fiatal életét jellemzi, ahol jelen akar lenni az Isten. Ezt a jelenlétet igyekszünk közösen felfedezni, élménnyé alakítani, miközben keressük a választ az egyetemista mindennapokat érintő kérdésekre és kihívásokra.

Hogyan érhetsz el bennünket?

  • Egyetemi lelkész: Törő András, e-mail:
  • Munkatársak: Szilágyi Eszter és Bíró István, e-mail:
  • Rendszeres találkozásaink helyszíne: Megtestesülés Plébánia (4032 Debrecen, Borbíró tér 9.)
    • szerdánként 18:00 órától szentmise, 19:00 órától találkozás és beszélgetés
    • vasárnaponként 19:30-kor ifjúsági szentmise

A lelkészség számos egyéb lelki, közösségi, hitéleti és szakmai programra is hív benneteket, amelyekről aktuálisan a delelkes.dnyem.hu vagy a facebook.com/delelkes oldalakon tájékozódhattok. A hétköznapokban elérhetőek vagyunk a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégiumban (4028 Debrecen, Simonyi út 38.), ahol bármikor örömmel várunk egy személyes találkozásra, beszélgetésre, kikapcsolódásra! Keress minket bátran!

Frissítés dátuma: 2019.11.12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.