Címlap

yoUDay

„Az Egyetem napja, a Te napod” A Debreceni Egyetem a „yoUDay – az Egyetem napja, a Te napod” rendezvényével történelmet írt 2016-ban azzal, hogy az országban korábban még soha nem látott stadionshow-val bizonyította az intézmény közösségének összetartó erejét és nyitotta meg a tanévet.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott kétórás esemény látványos sikert aratott már első alkalommal is, és azóta is folyamatos népszerűségnek örvend a rendezvény: a show elemekkel, flash-mob-okkal, közönség aktivitásokkal és koncertekkel tarkított tanévnyitó show-n nemcsak az egyetem hallgatói, oktatói, dolgozói és alumni tagjai, továbbá a gyakorló köznevelési intézmények diákjai töltik  meg a Nagyerdei Stadion lelátóit, hanem nagyon sokan érkeznek az intézmény szellemiségével szimpatizáló, az egyetemmel kiemelt partneri kapcsolatot ápoló cégek képviselői közül is.

 

 

Frissítés dátuma: 2021.01.26.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.