Címlap

Kazánház Egyetemi Klub

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi-, valamint a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karainak campusán belül található Kazánház hosszú évek óta biztosít szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget az egyetemisták számára.

Hétfőnként a már hagyománnyá váló egyetemista bulikkal várják a szervezők a hallgatókat, de a napközben is nyitva tartó Klub tökéletes helyszín egy kávé elfogyasztására egy-egy szeminárium között. A Kazánház előadások, konferenciák, szakestek megrendezésére is tökéletes helyszín.

Facebook

Frissítés dátuma: 2017.08.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.