Címlap

Tudományos kiadványok

A Debreceni Egyetem tudományos és oktatási súlya megkívánja, hogy tekintélyes saját kiadót üzemeltessen, amely megfelelően tudja reprezentálni teljesítményét. A Debreceni Egyetemi Kiadó (Debrecen University Press - DUPress) fő profilját az Egyetem karainak lektorált jegyzet-, e-jegyzet, szakkönyvkiadása és széleskörű terjesztése; valamint tudományos, open access folyóirat kiadáshoz portál felület és online szerkesztői-szolgáltatási platform biztosítása adja. A DUPress a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének tagja, az OTKA által elismert szakmai színvonallal rendelkezik. A DUPress a Debreceni Egyetem Kiadói Szabályzata alapján működik, tanácsadó és döntéshozó testülete az Egyetemi Könyvtári és Kiadói Bizottság.

Felelősek vagyunk a hallgatóknak nyújtott jegyzetek minőségéért, oktatóink és kutatóink munkájának széleskörű népszerűsítéséért. Kiadónk csak kettős szakmai lektoráláson átesett könyveket jelentet meg. Célunk, hogy egyetemünk oktatói, kutatói és hallgatói számára színvonalas publikálási lehetőséget biztosítsunk, valamint széles körűen és korszerűen népszerűsítsük az egyetem tudományos eredményeit és tevékenységét.

Tovább a DUPress oldalára

Frissítés dátuma: 2021.08.18.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.