Címlap

Tudástérkép

Az egyetemek elsődleges és legfontosabb célja a tudás közvetítése a közérdek szolgálatában. Ezzel összhangban a Debreceni Egyetem kiemelt feladatának tekinti a külső partnerekkel történő együttműködést, ezért arra törekszünk, hogy a kutatóhelyek és innovatív vállalkozások megtalálják a kapcsolódási pontot az egyetemi kutatásokhoz és hosszú távú együttműködések alakuljanak ki, melyek kézzel fogható eredményt hoznak a gazdaság és a társadalom számára is. Az elmúlt évtizedekben világszerte növekvő figyelem kíséri az egyetemeken keletkezett kutatási eredmények hasznosítását és a kutatócsoportok kollaborációiból származó tudományos előnyöket. Ugyanakkor az egyetemek által felhalmozott tudás azonosítása és a kutatások során keletkezett tudományos eredmények rendszerezése és kommunikálása kihívás elé állítja a felsőoktatási intézményeket.

A Debreceni Egyetemen létrejött Tudástérkép átfogó képet ad a Debreceni Egyetemen működő kutatócsoportokról és kutatás témákról. A Tudástérképben tudományterületek és szervezeti egységek szerint lehet információkat lekérdezni, továbbá lehetőség van szabad szöveges keresésre is.

Tovább az egyetemi tudástérképre

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.