Címlap

Debreceni Egyetem Professzori Klub

A Debreceni Egyetem Professzori Klubja az elegánsan, mégis meghitten berendezett volt Kenézy villában működik, mely helyszín Orvostörténeti Múzeumként és Konferencia Központként is funkcionál. A hangulatos és barátságos környezet jó lehetőséget nyújt az Egyetem professzorainak és szakmai vendégeiknek a találkozásra, szabad idejük kulturált körülmények közötti eltöltésére. A klub célja, hogy a kényelmes és meghitt környezetben alkalmat teremtsen baráti találkozásokra, kötetlen beszélgetésekre, gondolatok kicserélésére, arra, hogy egyetemünk professzorai megismerkedhessenek egymással, más hazai és nemzetközi egyetemek tekintélyes képviselőivel, tudományos munkásságukkal, életükkel. A szabad programokon túl színvonalas kulturális és tudományos programok szervezésére is sor kerül. Koncertek, irodalmi estek, híres művészekkel, tudósokkal, írókkal, költőkkel való beszélgetések szerepelnek a programok között.

A Klub tagság megtiszteltetés, egy közösséghez való tartozást, kapcsolatokat jelent. A közösség megtartó erő, ahol különböző hivatású, de egymást tisztelő, a másik iránt érdeklődő értékes emberek találkozhatnak. Nem könnyű a napi feladatok: a kutatás, az oktatás, a betegellátás, a család és a szükséges pihenés, kikapcsolódás között egyensúlyt teremteni. Ebben segít a professzori klub: a közösen kitűzött célok, a közös szórakozás, a közös élmények, egymás véleményének, szakmai pályafutásának, hobbijának megismerése gazdagabbá, színesebbé teszi életünket, felüdülést jelent a mindennapokban. Élénk, bensőséges, mindenki számára vonzó klub életet szeretnénk megvalósítani Egyetemünkön. Csatlakozzanak ehhez a közösséghez, alakítsuk közösen a klub jövőjét!

Tovább a DE Professzori Klubjának honlapjára

Frissítés dátuma: 2018.10.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.