Címlap

Egyetemi szórakozóhelyek

A Debreceni Egyetem számtalan lehetőséget kínál a szabadidő tartalmas eltöltésére az intézmény hallgatóinak, kiemelt figyelmet fordítva az önfeledt kikapcsolódás biztosítása mellett a tudomány népszerűsítésére és a kulturális értékek közvetítésére egyaránt.

Az ország legnagyobb hallgatói szórakozóhelye a Hall 2015-ös átadása óta nagyon gyorsan az egyetemista fiatalok kedvenc szórakozóhelye lett, mely a bulik mellett adott már helyet többek között országos tehetséggondozási roadshow-nak is. A Lovarda Kulturális Konferencia Központ koncertek, kiállítások színházi előadások mellett közösségi eseményeknek is helyet biztosít. A Kazánház és Klinika Egyetemi Klubok elsősortban hagyományos egyetemi bulikkal várják a hallgatókat, de közösségteremtő funkciójuk is kiemelkedő. Az "Objektum"  a sportbarátok közkedvelt találkozóhelye.

Frissítés dátuma: 2017.09.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.