Címlap

A DE Szenior Egyetem 2020/2021. tanév tavaszi félévének programja

A 2020/2021-es tanév tavaszi félévében Szenior Egyetem előadás-sorozatát a Debreceni Egyetem az online térben folytatja abból a meggyőződésből kiindulva, hogy az oktatás és a kutatás terén felhalmozott immár évszázados tapasztalat akkor hasznosul igazán, ha mindenki számára hozzáférhető. A Szenior egyetem előadásai online formában, felvételről lesznek megtekinthetők.

További kedvcsinálónak ajánljuk figyelmükbe az immár negyedik éve futó program egyik előadójának a középkor eretnekmozgalmakról szóló előadását az alábbi helyen:

Frissítés dátuma: 2021.05.31.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.