Címlap

Sebészeti Klinika

A DE KK Sebészeti Klinikája az ország egyik legnagyobb és legszélesebb tevékenységi körrel rendelkező sebészeti intézménye. Jelenleg 129 ágy áll rendelkezésünkre, 40 orvos dolgozik a klinikán. Az Anaeszteziológia- és Intenzív Terápiás Tanszék szakmai vezetésével további 18 posztoperatív intenzív ágyon kezelünk betegeket. A klinika az Auguszta projekt keretében 2006-ban átadott új modern épületben működik, európai szintű felszereltséggel, a gyönyörű Nagyerdői környezetben. 

Az általános sebészet területén kiemelkedő tevékenységünk a gyomor-bélrendszer betegségeinek ellátása (gyomor, vastagbél, máj, hasnyálmirigy betegségek), a pajzsmirigy és mellékpajzsmirigy sebészi betegségeinek ellátása, az emlő sebészete, az epe és sérv sebészet.

Speciális ellátási területeink közé tartozik az érsebészet, a mellkas sebészet és a vesetranszplantáció.

Évente több mint 5000 műtétet végzünk, mindennap 8 szakrendelésen várjuk járóbetegeinket. A betegelégedettségi mutatóink az elmúlt években 90-95 %-os pozitív véleményt tükröztek.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.