Események

03 Jul
A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának végzős hallgatói vehetik át oklevelüket a Főépület Díszudvarán (Debrecen, Egyetem tér 1.) a július 3-án, hétfőn 16 órakor kezdődő ünnepségen.
10 Jun
A Kossuth Lajos Tudományegyetem Baráti Köre Egyesület következő rendezvénye keretében nyílik kiállítás Komiszár János Csokonai- és Holló László díjas festőművész, művészeti író képeiből az Élettudományi Galériában.
03 Jun
Az oDEon-ZeneTheatrum Színitanoda gyerekszínészeinek előadásában tekinthetik meg Keresztes Tamás és Szinovál Gyula A vitéz szabólegény mesemusicaljét június 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap az oDEon Színházban.
03 Jun
Kvízekkel, logikai játékokkal és fejtörőkkel, az intelligencia érdekességeit bemutató előadással ünnepli 30. születésnapját a MensaHungarIQa Egyesület. A magyar IQ-klub debreceni rendezvényén egyebek mellett helyszíni tesztírási lehetőséggel népszerűsíti az intelligenciát és a problémamegoldó gondolkodás fontosságát.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.