Címlap

Egyetem TV

UD Studyversity
A DE hallgatói applikációja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

26 Sep
A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódva a Debreceni Egyetem idén is színes programokkal csatlakozik az Európai Nyelvi Koktélbár programjaihoz.
23 Sep
Ötven, hatvan és hatvanöt évvel ezelőtt végzett orvosokat köszönt az Általános Orvostudományi Kar. Az ünnepségen 75-en vesznek át arany, 26-an gyémánt és 2-en pedig vas diplomát.
22 Sep
A Tiszántúli Református Egyházkerület hálaadó eseménysorozata az Egyetemi Templomért 2023 program keretében A nagy Himnusz sztori - Jó kedvvel, bőséggel címmel Bősze Ádám és Nyáry Krisztián tart kötetlen hangvételű előadást a Himnuszról az Anima Musicae Kamarazenekar közreműködésével.
21 Sep
A professzor születésének 100. évfordulója alkalmából rendez emlékkő avatást és emlékülést a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.