Események

29 Sep
A DEEK Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika Szívsebészete szeptember 29-én 11 órakor jubileumi évfordulóira emlékező ünnepi ülést tart.
28 Sep
Emberek, csillagok, űrhajók címmel Zombori Ottó matematika-fizika szakos tanár, csillagász tart előadást a KLTE Baráti Kör szervezésében.
28 Sep
The Danubian Region and the Balkans during the Roman Empire in Military Inscriptions (A Duna-vidék és a Balkán a Római Birodalom korában a katonai feliratok tükrében) címmel nemzetközi ókortörténeti konferenciát rendez a Debreceni Egyetem.
27 Sep
„155 év az agrárium szolgálatában” címmel hallhatnak előadást az érdeklődők a Professzori Klub soron következő rendezvényén.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.