Címlap

Urológiai Klinika, Egészségfejlesztő Egyetem Program

Világ- és országszerte a prosztatarákos betegek száma emelkedik. Ez nemcsak a betegek számának növekedését jelenti, hanem szűrővizsgálatok érzékenysége miatti korai stádiumú betegség felfedezést tesz lehetővé, amely révén lehetőségünk nyílik ezen daganatos betegség sikeres gyógyítására.

Ennek érdekében minden évbe szeptember 15-én, a Prosztata Világnap alkalmából, mindenki számára elérhető, tájékoztató előadásokat tartunk, és aki igényli, illetve még nem volt prosztata szűrővizsgálaton vehet részt, amelyre előjegyzési időpontot kaphat az előadások után.

Belgyógyászat-Nephrologia által szervezet Nefrológiai napokon rendszeres részt veszünk, a posztrenalis veseelégtelenség megelőzése, korszerű, gyógyszeres és urológiai sebészeti ellátásáról előadásokat tartunk.

Veseköves betegek visszatérő kövességének megakadályozása érdekében, a veseköveket analizáltatjuk, anyagcsere betegségeket kivizsgáljuk és étrendi tanácsokat adunk.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.