Címlap

Ortopédiai Klinika, Egészségfejlesztő Egyetem program

Az Ortopédiai Klinika orvosai a népbetegségnek számító mozgásszervi deformitásokról és degeneratív kórképekről rendszeresen jelentetnek meg ismeretterjesztő célú cikkeket az Egészségcentrum című folyóiratban és a regionális lapokban. Riportalanyként felvilágosító előadásokkal rendszeresen szerepelnek a helyi rádiók és az Alföld TV programjában.

Rendszeresen végeznek általános mozgásszervi, illetve kifejezetten szakirányú sportorvosi szűréseket. Csapatorvosként dolgozóink aktívan részt vállalnak Debrecen sportéletében. Idősek otthonában tartott előadásokban számolunk be az ortopédia életminőség javító lehetőségeiről. A DE KK Szülészeti Klinikáján a csecsemőgondozás ortopédiai vonatkozásairól tartunk évente előadást a „Születés napja” rendezvénysorozat keretében.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.