Címlap

Onkológiai Klinika, Egészségfejlesztő Egyetem program

Az Onkológiai Klinika aktívan részt vesz a daganatos betegséggel kapcsolatos ismeretek, a szűrés és prevenció jelentőségének terjesztésében. Aktív kapcsolatot ápol a lakosság legkülönbözőbb rétegeivel, a középiskolától kezdve a felnőtt lakosságig, a helyzetnek megfelelően oktatási, egészségnevelési, életmód és táplálkozási tanácsokat stb. adva. Ezekben a feladatokban elsődlegesen onkopszichológus és pszichiáter kollégáink vesznek részt. Mind a rák világnapon, mind az emlőrákkal kapcsolatos országos és helyi akciókban részt veszünk. Munkánkat társadalmi és betegszervezetek bevonásával végezzük.

Igen fontosnak tartjuk azt a jelenleg tervezés alatt álló programunkat, mely a daganatos betegek másodlagos prevencióját szolgálja. Ebbe a mozgás és a táplálkozás, az egészséges életvitel kialakítása mellett a gyógyszeres daganatprevenció kérdéseit vizsgáljuk.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.