Címlap

Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika, Kardiológia, Egészségfejlesztő Egyetem program

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika Kardiológia dolgozói- orvosok és szakdolgozók egyaránt- évente szűrőprogramokon vesznek részt:

Szívünk napja rendezvényen minden év szeptember utolsó vasárnapján Debrecenben, mellyel csatlakozunk az ország több pontján egy időben zajló kardiológiai szűrőprogramhoz: vérnyomás, vércukorszint, koleszterinszint, EKG szűrés, szakorvosi szaktanácsadás zajlik.

Magyarország átfogó szűrőprogramja 2010-2020 elnevezésű, a MESZK által szervezett országos szűrőprogram Hajdú-Bihar megyei szűréseiben vesznek részt szakdolgozóink (pl. TEVA Nap, Rendőrség dolgozóinak szűrése, stb.),

Évente Menedzserszűrést végzünk, pl. a TEVA vezetői munkacsoportját, az EON egyik munkacsoportját, a HUNÉP vezetői munkacsoportját, stb.

Önkéntes karitatív munkát végeznek pl. a Debreceni Szív Egyesületben, A Szív és Érbetegek Rehabilitációjáért Alapítvány kuratóriumi tagjaként, a Szívkatéterezés Fejlesztéséért Alapítvány kuratóriumi tagjaiként, Életfa Önkéntes Centrum segítőjeként.

Szakdolgozóink a Dienes László Egészségügyi Szakközépiskola és Gimnázium tanulóinak egészségnevelő előadásokat tartanak.

Bármilyen egészségfejlesztő, betegfelvilágosító fórumon, amennyiben felkérést kapunk előadások tartására, annak szívesen teszünk eleget.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.