Címlap

Fogorvosi járó- és fekvőbeteg alap- és szakellátó szolgálat

Az elmúlt időszakban megvalósított fejlesztések eredményeként rendelkezésre állnak azok a diagnosztikai és terápiás felszerelések, műszerek, eszközök és technikák, amelyek ma a legkorszerűbb európai szintű betegellátáshoz szükségesek. Mindez teljessé teszi azt a fejlesztési folyamatot, hogy a DE KK Fogorvosi járó- és fekvőbeteg alap- és szakellátó szolgálat a regionális betegellátás kiemelt fontosságú centrumává váljék az országban.

A  betegellátási tevékenység struktúrája:Járóbetegellátás

Az ellátások 23 rendelő, 93 fogászati kezelőegységében történnek.

Szakszolgálat megnevezése db heti óraszám
országos egyetemi fogászati szakellátás 14 258
szájsebészeti szakellátás   4 120
fogszabályozási szakellátás 2 60
fogászati röntgen szakellátás 2 60
Maxillo-faciális sebészeti szakellátás 1 28
fogorvosi alapellátás 10 210

2013. évtől az infrastrukturális, műszaki-, és finanszírozási feltételek megvalósulását követően, bevezetésre került a sérült együttműködési képességű páciensek általános anesztéziában végzett fogászati ellátása egynapos sebészeti ellátás keretében.

Fekvőbetegellátás

A fekvőbetegek ellátása a 18 ágyas Arc-Állcsont és Szájsebészeti fekvőbeteg osztályon történik.

Az osztály végzi Hajdú-Bihar megye szájsebészeti-, arc-állcsontsebészeti-, és szájüregi daganatos betegeinek ellátását, valamint az Észak-magyarországi Régió regionális arc, állcsont és szájsebészeti központjaként biztosít ellátást.

A 2011. évben pályázati beruházás részeként átadott új, korszerű, az európai normákhoz igazodó infrastruktúrális fejlesztés (új fekvőbetegosztály, központi műtő, kiszolgáló egységek)  tovább erősíti az Osztály magas színvonalú gyógyító-megelőző tevékenységét.

Frissítés dátuma: 2017.09.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.